Inside Projects, uw partner voor schilderwerken en interieurafwerking.

OVER ONS

Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in interieur en inrichting

We zijn een familiebedrijf
met jarenlange ervaring

Inside Projects is uw deskundige partner voor totale B2B interieurprojecten, van ontwerp tot schilderwerken en interieurbouw op maat. Flexibiliteit, vakmanschap en professionaliteit is waar we voor staan, binnen de gemaakte afspraken. We doen steeds al het mogelijke om de vooropgestelde deadlines te respecteren. Ook voor grote projecten zoals scholen of zorginstellingen kan u bij ons terecht.

Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring en een eigen schrijnwerkerij. Doordat we alles uitvoeren in eigen beheer, kunnen we u een perfecte afwerking en kwalitatief vakmanschap garanderen. Schilderwerken (zowel binnen als buiten), kleuradvies, winkel- of kantoorinrichting… Wij brengen elk project tot een goed einde, binnen de vooropgestelde termijn en binnen budget.

Onze specialisten staan voor u klaar met het juiste advies. Elk project wordt van bij het begin tot de oplevering consequent opgevolgd en er is één vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen steeds terechtkan.

Hoe gaan
we te werk?

Onze tekenaars bekijken het aangeleverde ontwerp en voeren eventueel enkele aanpassingen uit, op basis van het vooropgestelde budget. Indien gewenst kunnen wij, in samenspraak met onze binnenhuisarchitecte, het volledige ontwerp ook voor onze rekening nemen.

Na de goedkeuring van het ontwerp door de klant, wordt alles in detail uitgetekend. Onze projectmanager maakt een grondige analyse en bekijkt welke materialen nodig zijn, de nodige bestellingen worden geplaatst en er wordt vervolgens een planning opgesteld. Wij hebben een professioneel, gemotiveerd team van tekenaars, schrijnwerkers, verkopers, projectmanagers, administratief en ondersteunend personeel.

Wij vinden steeds de juiste oplossing om samen met u en alle partners tot het gewenste resultaat te komen. Laat u inspireren door onze realisaties.

 

Wij vinden steeds de juiste oplossing voor uw interieurinrichting

Elk bedrijf kan bij ons terecht voor projecten groot en klein.